De Tweede Wereldoorlog Podcast

All good things…

May 16, 2022

Met een zwaar gemoed maak ik bekend dat ik per direct stop met het maken van de Tweede Wereldoorlog Podcast. In de 2,5 jaar dat ik dit project uitgevoerd heb is er op persoonlijk vlak enorm veel verandert en tijdens de pauze die ik 6 april jl aankondigde heb ik veel nagedacht over de podcast. 

Dit heeft tot de conclusie geleid dat het intensieve proces dat nodig is om een podcast te maken niet langer te combineren valt met mijn privéleven. Vanaf het begin af aan heb ik de podcast gemaakt voor mijn eigen plezier en het doorzetten van de podcast zou andere facetten van mijn leven waar ik minstens zoveel waarde aan hecht onder druk zetten. Kort gezegd, het zou een klusje worden, een verplichting. En daar heb ik er al teveel van. 

De afleveringen van de podcast zullen gewoon online blijven en de Patreon zal ik beëindigen. De social media accounts zullen in de loop van deze week verdwijnen. 

Ik wil al mijn luisteraars en volgers bedanken voor hun steun, hun lieve berichtjes en hun talloze suggesties en advies. Het gaat jullie goed. 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App